Ήρθε, υπέγραψε, πήρε αριθμό και έστειλε και το πρώτο του μήνυμα στο κυανόλευκο κοινό ο Τεϊσέιρα

Δημοσιεύθηκε 8.7.2024
Ήρθε, υπέγραψε, πήρε αριθμό και έστειλε και το πρώτο του μήνυμα στο κυανόλευκο κοινό ο Τεϊσέιρα

Ο Αντρέ Τεϊσέιρα βρίσκεται ήδη στην Κυπερούντα που η Ανόρθωση πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Πριν πάει ασφαλώς στο ορεινό θέρετρο υπέγραψε το συμβόλαιο του που είναι για ένα χρόνο και επέλεξε να αγωνίζεται με το Νο42.

Αργά το απόγευμα, ήρθε και το πρώτο του μήνυμα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ανόρθωσης. Είπε συγκεκριμένα: «Eίμαι χαρούμενος που ήρθα σε αυτή την ομάδα. Μία από τις πιο ιστορικές ομάδες στην Κύπρο. Ανυπομονώ να σας δω όλους στο γήπεδο. Μαζί θα παλέψουμε να πετύχουμε κάτι καλό για όλους».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ