Eπιστρέφει Κροατία για τη Χάιντουκ ο Ράκιτιτς

Δημοσιεύθηκε 8.7.2024
Eπιστρέφει Κροατία για τη Χάιντουκ ο Ράκιτιτς

Πολύ κοντά σε μία ιστορική μεταγραφή είναι πλέον η Χάιντουκ Σπλιτ, καθώς μετά τον Ιβάν Πέρισιτς, είναι έτοιμη να εντάξει στο δυναμικό της τον Ιβάν Ράκιτιτς.

Ο 36χρονος, εμβληματικός Κροάτης μέσος είναι σε συζητήσεις με την Αλ Σαμπάμπ για να «σπάσει» το συμβόλαιο που έχει έως το επόμενο καλοκαίρι, προκειμένου να πάρει μεταγραφή για πρώτη φορά σε ομάδα της πατρίδας του.

Ο Ράκιτιτς γεννήθηκε στο Μόλιν της Ελβετίας και δεν αγωνίστηκε ποτέ σε κροατικό σύλλογο. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Βασιλεία, από εκεί πήρε μεταγραφή στη γερμανική Σάλκε, για να συνεχίσει σε Σεβίλλη και Μπαρτσελόνα.

Ο ίδιος δεν είχε κρύψει ποτέ στη μεγάλη συμπάθειά του για τη Χάιντουκ στην οποία θα έχει την ευκαιρία να παίξει στη «δύση» της καριέρας του υπό τις οδηγίες του Τζενάρο Γκατούζο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ