Ίσως να άξιζε περισσότερες ευκαιρίες ο Κορρέα

Δημοσιεύθηκε 8.7.2024
Ίσως να άξιζε περισσότερες ευκαιρίες ο Κορρέα

Ο Παύλος Κορρέα δεν θα συνεχίσει στην Ανόρθωση και ο Βόλος είναι ο νέος του ποδοσφαιρικός σταθμός. Ο διεθνής αμυντικός δέχθηκε πρόταση ανανέωσης αλλά θεώρησε ότι είναι καλύτερα για αυτόν να πάει κάπου αλλού.

Η αλήθεια είναι πως προσωπικά θεωρώ πως άξιζε περισσότερων ευκαιριών. Κατέγραψε 21 συμμετοχές με οκτώ από αυτές να είναι στην ενδεκάδα και 1716 αγωνιστικά λεπτά. Και με βάση την εικόνα και των άλλων που έπαιζαν στη θέση του, άξιζε να παίζει περισσότερο.

Δεν ξέρω, ίσως να ένιωθε αδικημένος, παρόλο που θεωρώ πως φέτος θα ήταν από τους παίκτες που θα τραβούσαν γερό κουπί.

Χ.Χ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ