Μεγαλώνει και επεκτείνεται το 03 OlympusMan – Τrail Run

Δημοσιεύθηκε 8.7.2024
Μεγαλώνει και επεκτείνεται το 03 OlympusMan – Τrail Run

Μία νέα μορφή παίρνει το 03 OlympusMan – Trial Run, το οποίο τις προηγούμενες δυο χρονιές διεξάχθηκε παράλληλα με το O3 OlympusMan Triathlon και Xtreme Triathlon, που επίσης πραγματοποιεί η Activate Cyprus, εταιρεία που ειδικεύεται στις ποδηλατικές και τριαθλητικές διοργανώσεις και αθλητικό τουρισμό.

Συγκεκριμένα, το O3 OlympusMan – Trail Run, το οποίο αφορά ορεινό τρέξιμο σε μονοπάτια γύρω από την κορυφή του Ολύμπου στο Τρόοδος, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, μία εβδομάδα πριν από το O3 OlympusMan Triathlon που είναι προγραμματισμένο για τις 2 Νοεμβρίου.

Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να δηλώσουν συμμετοχή σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες. Πέραν του O³lympusMan Classic, η απόσταση του οποίου είναι όση ενός ημιμαραθωνίου (21χλμ) υπάρχουν πλέον και οι επιλογές για το O³lympusMan Marathon+, που είναι απόστασης πέραν του μαραθωνίου (47χλμ) και το O³lympusMan Ultra (72χλμ).

Από εκεί και πέρα, μία από τις καινοτομίες στη φετινή έκδοση του 03 OlympusMan – Trial Run είναι η προσθήκη μιας διαδρομής 7χλμ, του OlympusMan Office Escape Trail Run. Η διαδρομή αυτή δίνεται η δυνατότητα σε άτομα που θέλουν να αποδράσουν από τη καθημερινότητα και να απολαύσουν μια υπέροχη διαδρομή στο βουνό. Απευθύνεται τόσο σε ατομικές συμμετοχές αλλά και σε εταιρείες, ομάδες φίλων κ.ά. που μπορούν να εγγραφούν ομαδικά με απεριόριστο αριθμό δρομέων. Ακόμη, για παιδιά θα πραγματοποιηθεί αγώνας απόστασης ενός χιλιομέτρου.

Σημειώνεται ότι από την περσινή χρονιά το O3 OlympusMan – Trail Run συμπεριλαμβάνεται στο καλεντάρι της Διεθνούς Οργάνωσης Ορεινού Τρεξίματος – ΙΤRA (International Trail Run Association), προσφέροντας στους συμμετέχοντες βαθμούς ΙΤRA. Από φέτος έχει αποκτήσει και την σφραγίδα του UTMB index race που δίνει ευκολότερη πρόσβαση στους μεγάλους διεθνείς αγώνες ορεινούν τρεξίματος της UTMB.

Οι εγγραφές θα είναι ανοικτές μέχρι τις 19 Οκτωβρίου 2024.

Το Ο3 Olympus Man – Trail Run στηρίζουν η ΕΤΑΠ Τροόδους, η ασφαλιστική Atlantic, το Troodos Hotel, το μεταλλικό νερό ΚΥΚΚΟΣ και οι Χυμοί Λανίτη.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο https://www.activatecyprus.com/trail-run-events

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ