Παίρνουν μπρος οι... μηχανές της ΑΕΛ με μπόλικα κενά στο ρόστερ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 8.7.2024
Παίρνουν μπρος οι... μηχανές της ΑΕΛ με μπόλικα κενά στο ρόστερ

Με τη διαδικασία της ενίσχυσης του ρόστερ να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, από σήμερα, όσοι ποδοσφαιριστές ήδη έχουν κλειστή θέση στο δυναμικό της ΑΕΛ, θα ξεκινήσουν δουλειά ενόψει της νέας σεζόν στο ανακαινισμένο προπονητικό κέντρο στο Τσίρειο. Νέα πρόσωπα θα είναι οι Παναγιώτης Ζαχαρίου, Ραφαήλ Μάμας, Ανδρέας Φιλιώτης, Ανδρέας Ιωάννου, Σινγκ, Βίκτορ Μπράγκα και Ιβάν Τρισκόφσκι.

Πρόθεση από τους ιθύνοντες του προγραμματισμού είναι σύντομα να ξεκαθαρίσουν και τα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα. Με δεδομένες και τις πολλές αποχωρήσεις από το περσινό, υπάρχουν ακόμη πολλές ανάγκες για να σχηματιστεί το ρόστερ της νέας χρονιάς. Θα αποκτηθεί ακόμη ένας τερματοφύλακας, παίκτες που θα αγωνίζονται στα πλάγια, τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση, στη μεσαία γραμμή ως επιτελικός και στην κορυφή της επίθεσης.

Από εκεί και πέρα, στην πορεία της προετοιμασίας θα διαφανεί εάν υπάρχει οποιοδήποτε άλλο κενό. Στο μεταξύ, αύριο οι γαλαζοκίτρινοι θα παρουσιάσουν και τις νέες εμφανίσεις τους, καθώς και τον μεγάλο χορηγό τους.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ