Συγκλόνισε ο δακρυσμένος Χάμιλτον: «Υπήρξαν μέρες που ένιωθα ότι δεν ήμουν αρκετά καλός»

Δημοσιεύθηκε 7.7.2024
Συγκλόνισε ο δακρυσμένος Χάμιλτον: «Υπήρξαν μέρες που ένιωθα ότι δεν ήμουν αρκετά καλός»

Eπιστροφή στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου για τον Λιούις Χάμιλτον. Ο Βρετανός επτάκις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής πανηγύρισε την πρώτη του νίκη από τον Δεκέμβριο του 2021 στο Σίλβερστον και ξέσπασε σε κλάματα.

Ο 39χρονος σημείωσε την 104η νίκη στην καριέρα του στη Formula 1, ενώ παράλληλα έσπασε ένα ακόμη ρεκόρ του Μίκαελ Σουμάχερ καθώς έγινε ο μοναδικός οδηγός με τις περισσότερες νίκες (9) σε μια πίστα.

Mάλιστα λύγισε λίγο πριν μιλήσει στην καμέρα.

«Γνωρίζω ότι είχα να κερδίσω από το 2021. Κάθε μέρα που περνούσε προσπαθούσα να μάχομαι, να προπονούμαι σωματικά και πνευματικά. Δούλευα όσο πιο σκληρά μπορούσα μαζί με αυτή την απίστευτη ομάδα. Είναι ο τελευταίος μου αγώνας εδώ στο βρετανικό Grand Prix με την Mercedes, οπότε ήθελα να κερδίσω τόσο πολύ για αυτούς. Γιατί τους αγαπώ και τους εκτιμώ τόσο πολύ. Για όλη αυτή η σκληρή δουλειά που έγινε αυτά τα χρόνια είμαι ευγνώμων σε όλους στην ομάδα. Αλλά και στους απίστευτους φιλάθλους, τους έβλεπα γύρο με το γύρο. Δεν υπάρχει πιο έντονο συναίσθημα από το να τερματίζω πρώτος εδώ», είπε αρχικά ο Βρετανός οδηγός και πρόσθεσε: «Είναι δύσκολο για όλους να μένουν τόσο καιρό μακριά από τη νίκη, όμως το σημαντικό είναι το πώς θα συνεχίσεις να σκάβεις ακόμα και αν νιώθεις ότι είσαι στον πάτο του βαρελιού. Υπήρχαν μέρες από το 2021 έως σήμερα όπου σκεφτόμουν ότι δεν ήμουν αρκετά καλός ή ότι θα μπορούσα να επιστρέψω εδώ που βρίσκομαι σήμερα. Το σημαντικό όμως είναι ότι έχω εξαιρετικούς ανθρώπους γύρω μου που συνεχίζουν να με στηρίζουν. Αλλά και οι θαυμαστές μου σε όλο τον κόσμο, είναι τόσο υποστηρικτικοί. Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε όλους, σας αγαπώ και ο Θεός να σας έχει καλά».

novasports.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ