Φοράει ξανά ποδοσφαιρικά παπούτσια ο Μερκής και επιστρέφει στα γήπεδα!

Δημοσιεύθηκε 7.7.2024
Φοράει ξανά ποδοσφαιρικά παπούτσια ο Μερκής και επιστρέφει στα γήπεδα!

Ο Γιώργος Μερκής επιστρέφει στην αγωνιστική δράση.

Ο Κύπριος αμυντικός που έγραψε τη δική του Ιστορία στα γήπεδα, φοράει ξανά ποδοσφαιρικά παπούτσια, τρία χρόνια μετά που αποφάσισε να δώσει τέλος στην πλούσια από από διακρίσεις καριέρα του. Έστω και στο ερασιτεχνικό. Αυτό ενημέρωσε ο ΑΠΟΠ Παρεκκλησιάς, ομάδα που συμμετέχει στο αγροτικό ποδόσφαιρο.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας μας με τον Γιώργο Μερκή για την φετινή χρονιά 2024-2025. Ο Γιώργος Μερκής αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στον Απόλλωνα Λεμεσού & στο ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας. Ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά και τα καλύτερα για την ομάδα μας» αναφέρει η ανακοίνωση της Λεμεσιανής ομάδας.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ