ΒΙΝΤΕΟ: H γκολάρα του Πίττα, δεν απέτρεψε την ήττα της ΑΪΚ που κατρακυλά...

Δημοσιεύθηκε 7.7.2024
ΒΙΝΤΕΟ: H γκολάρα του Πίττα, δεν απέτρεψε την ήττα της ΑΪΚ που κατρακυλά...

Ο Ιωάννης Πίττας έκανε ξανά το καθήκον του, σκόραρε για το 8ο του φετινό γκολ στο πρωτάθλημα και το τρίτο σερί, όμως η ΑΪΚ Στοκχόλμης, δεν απέφυγε την ήττα και μάλιστα εντός έδρας.

Η Σουηδική ομάδα η οποία πριν ξεκινήσει η 13η στροφή ήταν στην 9η θέση ηττήθηκε με 2-1 από την 15η Καλμάρ και η κατρακύλα της συνεχίζεται, παρόλο που ως γνωστό αποχώρησε από τον πάγκο της ο Χένινγκ Μπεργκ.

Ο Κύπριος επιθετικός με ένα ασύλληπτο γκολ ισοφάρισε σε 1-1 όμως και πάλι η ομάδα του δέχθηκε νέο γκολ που εν τέλει έφερε και την ήττα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ