Χρειάζεται λίγη υπομονή

Δημοσιεύθηκε 7.7.2024
Χρειάζεται λίγη υπομονή

Το πόσο καλός είναι ένας ποδοσφαιριστής ή όχι δεν φαίνεται από τα στατιστικά του. Είναι φυσικά ένα καλό δείγμα, όμως σε μία χώρα μπορεί να... πιάσει, σε άλλη όμως να χρειάζεται περισσότερη περίοδο προσαρμογής.

Άρα λοιπόν χρειάζεται λίγη υπομονή πριν κριθεί αυστηρά, κυρίως από τον κόσμο που είναι ανυπόμονος και θέλει με το που πάρει την μπάλα στα πόδια του να κάνει τη διαφορά.

Το ποδόσφαιρο μας έχει διδάξει πως καθρέφτης είναι το γήπεδο και κανένας δεν είναι παικταράς αν δεν το αποδείξει στο γήπεδο και κανένας δεν είναι παλτό επειδή δεν βρήκε από την αρχή τα πατήματά του.

Χ.Χ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ