Ο Πέδρι «απάντησε» στον Κρόος: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, συμβαίνουν αυτά...»

Δημοσιεύθηκε 7.7.2024
Ο Πέδρι «απάντησε» στον Κρόος: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, συμβαίνουν αυτά...»

Η απάντηση του Πέδρι στο μήνυμα που του έστειλε ο Τόνι Κρόος, ο οποίος προκάλεσε τον τραυματισμό του στην αναμέτρηση της Ισπανίας με τη Γερμανία.

Ο Πέδρι θα χάσει το υπόλοιπο του Euro καθώς υπέστη κάκωση στο γόνατο μετά το μαρκάρισμα του Κρόος στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης της Ισπανίας με τη Γερμανία. «Συγγνώμη κι ελπίζω να γίνεις σύντομα καλά, Πέδρι. Προφανώς, δεν ήθελα να σε χτυπήσω, σου εύχομαι ταχεία ανάρρωση και ό,τι καλύτερο» ήταν το μήνυμα που έστειλε μετά το παιχνίδι ο Κρόος και ο Πέδρι έδειξε με δική του ανάρτηση ότι αποδέχεται τη «συγγνώμη» του αντιπάλου του.

«Ήρθα στη Γερμανία για το Euro2024 και θα συνεχίσω εδώ, μέχρι το τέλος. Γιατί το όνειρο, μην αμφιβάλλεις, συνεχίζεται. Αυτή την εβδομάδα ήρθε η ώρα να ενθαρρύνετε και να συνεισφέρετε με έναν άλλο τρόπο σε αυτή τη μεγάλη οικογένεια που είναι η εθνική Ισπανίας. Η υποστήριξη όλων σας είναι απίστευτη. Η πιο δύσκολη στιγμή πέρασε κι ο δρόμος της επιστροφής τώρα ξεκινά, για να είμαστε σύντομα σε φουλ ρυθμούς με την Μπαρτσελόνα. Σε ευχαριστώ Τόνι Κρόος για το μήνυμά σου. Αυτό είναι ποδόσφαιρο και συμβαίνουν αυτά. Η καριέρα και το ρεκόρ θα μείνουν για πάντα. Θέλω μόνο να πω κάτι ακόμα. Πάμε Ισπανία»

sdna.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ