Να παίζουν στην ενδεκάδα γιατί το αξίζουν...

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 7.7.2024
Να παίζουν στην ενδεκάδα γιατί το αξίζουν...

Το τελευταίο διάστημα, η κουβέντα για τη χρησιμοποίηση Κυπρίων στη βασική ενδεκάδα, έγινε πιο έντονη από τη στιγμή που αυξήθηκαν κάπως τα πρόστιμα από την ΚΟΠ. Σαφώς και είναι μία μορφή πίεσης προς τα σωματεία, όμως καμία ομάδα δεν θα σκεφτεί τη διαφορά των 1.000 ευρώ αν θα χρησιμοποιήσει έναν ποδοσφαιριστή, σε σχέση με πέρσι και των 1.500 αν δεν χρησιμοποιήσει κανέναν. Ειδικά αυτές που έχουν οικονομική ευρωστία, δεν θα το σκεφτούν καθόλου.

Το θέμα είναι οι Κύπριοι που θα παίζουν να το αξίζουν και να «αναγκάζουν» τους προπονητές να μην τους βγάζουν από την ενδεκάδα. Όχι για το πρόστιμο αλλά γιατί αξίζουν να είναι σε αυτήν με βάση την παρουσία τους. Και αν αυτό γίνει, τότε θα έρθουν και καλύτερες μέρες στην Εθνική ομάδα αφού θα είναι στα πάνω τους. Φυσικά, ας περιμένουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και το ξανασυζητάμε...

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ