Πρέσινγκ του Μουρίνιο στο Φάτι

Δημοσιεύθηκε 7.7.2024
Πρέσινγκ του Μουρίνιο στο Φάτι

Έντονο φαίνεται ότι είναι το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για την απόκτηση του Ανσού Φάτι.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της τουρκικής ομάδας και κάνει τα πλάνα του για τη νέα σεζόν με βασικό στόχο την ενίσχυσή της. Σύμφωνα με όσα αναφέρει σχετικά ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας Marca, ο Πορτογάλος προπονητής έχει στο στόχαστρό του τον 21χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος πέρασε τη σεζόν ως δανεικός στην Μπράιτον και τώρα έχει επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα.

Στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι η Φενέρμπαχτσε δεν έχει κάνει ακόμα κάποια κίνηση προς τους Καταλανούς για να συζητήσει το ενδεχόμενο απόκτησης του Φάτι, ωστόσο ο ίδιος ο Μουρίνιο φέρεται να έχει πραγματοποιήσει κάποιες διερευνητικές επαφές τόσο με τον παίκτη όσο και με τους «μπλαουγκράνα».

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Φάτι είχε 27 εμφανίσεις με την Μπράιτον. σημειώνοντας τέσσερα γκολ, ενώ έδωσε και μία ασίστ.

sdna.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ