Σάουθγκεϊτ: «Ανέλαβα για να βελτιώσω το αγγλικό ποδόσφαιρο»

Δημοσιεύθηκε 7.7.2024
Σάουθγκεϊτ: «Ανέλαβα για να βελτιώσω το αγγλικό ποδόσφαιρο»

Για τις χαρές ευτυχίας που θέλει να χαρίσει στους Άγγλους, μέσα από την πορεία της εθνικής ομάδας της χώρας, μίλησε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

H Αγγλία μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι πήρε το «εισιτήριο» για τους «4» του Euro, επικρατώντας με 5-3 της Ελβετίας στο Ντίσελντορφ.

Στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία, που επικράτησε της Τουρκίας, με στόχο το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.

«Αν δεν μπορώ να απολαύσω αυτή τη στιγμή, τότε είναι χάσιμο χρόνου. Σίγουρα κάθε τόσο πρέπει να υπάρχει κάποια απόλαυση σε αυτή τη δουλειά. Λατρεύω τους παίκτες και μοιράζομαι αυτή τη στιγμή μαζί τους.

Δεν μπορώ να αρνηθώ πως πονάει όταν τα πράγματα γίνονται τόσο προσωπικά. Δεν νομίζω ότι είναι φυσιολογικό να σου ρίχνουν μπύρα. Αλλά είμαστε σε έναν τρίτο ημιτελικό σε τέσσερα σερί τουρνουά. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και να απολαμβάνουμε αυτό το ταξίδι» είπε ο Άγγλος ομοσπονδιακός προπονητής μετά το παιχνίδι και πρόσθεσε:

«Ανέλαβα αυτή τη δουλειά για να προσπαθήσω να βελτιώσω το αγγλικό ποδόσφαιρο, για να μας χαρίσω τέτοιες βραδιές. Συνεχίζουμε να χαρίζουμε στους ανθρώπους φανταστικές αναμνήσεις.

Τώρα θέλουμε να προσφέρουμε κάτι ακόμα, δεν έχουμε πάει ποτέ σε τελικό εκτός Αγγλίας, δεν κερδίσαμε ποτέ ένα Euro, οπότε υπάρχουν δύο κομμάτια ιστορίας που θα θέλαμε να δημιουργήσουμε.

Δεν τα κάναμε πάντα όλα σωστά, αλλά γενικά δείξαμε την ανθεκτικότητα που έχουν εδώ και χρόνια οι ομάδες που κερδίζουν τουρνουά, όπως οι Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία. Δεν είναι όλα καθαρό ποδόσφαιρο».

Πηγή: sdna.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ