Οι ευχαριστίες της ΑΕΚ για το βασικό μέρος της προετοιμασίας

Δημοσιεύθηκε 7.7.2024
Οι ευχαριστίες της ΑΕΚ για το βασικό μέρος της προετοιμασίας

Στην Κύπρο επιστρέφει η ΑΕΚ, μετά την ολοκλήρωση του βασικού μέρους της προετοιμασίας, με την ομάδα της Λάρνακας με ανακοίνωση να εκφράζει ευχαριστίες.

Η ανακοίνωση:

«Ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Oλλανδία και η αποστολή της ομάδας μας παίρνει τον δρόμο της επιστροφής για την Κύπρο.

Ευχαριστούμε την εταιρεία Ethos Sports και τον Φίλιππο Αβρααμίδη, που είχε την ευθύνη της διεξαγωγής της προετοιμασίας, καθώς και την διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου «Biderberg Chateau Holtmuhle» για την άψογη συνεργασία και εξυπηρέτηση».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ