Οι μεγάλες αλλαγές και τα ρίσκα στον Εθνικό

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 7.7.2024
Οι μεγάλες αλλαγές και τα ρίσκα στον Εθνικό

Έφυγε η μισή περσινή ενδεκάδα, έμεινε η άλλη μισή και ο Απόστολος Μακρίδης τρέχει για να συμπληρώσει τα μεγάλα κενά που άφησαν οι αποχωρήσεις. Μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ πάρα την απόλυτα πετυχημένη περσινή χρόνια. Μεγάλα τα ρίσκα που πήραν οι Αχνιώτες για την νέα χρόνια.

Αυτοί που έφυγαν

Η μεγαλύτερη απώλεια για τον Εθνικό είναι η αποχώρηση των Μ. Ηλία και Έντζο Καμπρέρα που μαζί πέτυχαν 37 γκολ. Επίσης μεγάλη απώλεια θα είναι και η προδιαγραφόμενη πώληση του Ντέγιαν Ντράζιτς με τα 6 γκολ και τι 14 ασίστ. Ακόμη αποχώρησαν και άλλοι βασικοί παίκτες όπως οι Ριστέφσκι, Μπίκερ, Π. Αρτυματάς, Παναγή, Σπιρόφσκι. Αποχώρησαν επίσης παίκτες που αποτελούσαν πρώτες αλλαγές όπως οι Μπέκερ, Μεσκίτα, Ιωαννίδης.

Αυτοί που έμειναν

Από τους λεγόμενους βασικούς παίκτες αυτοί που έμειναν στην ομάδα είναι σημαντικοί. Λίπσκι, Ιριόντο, Λομοτέι, Πεχλιβάνης, Στυλιανού, Χριστοφή, Περατικός, Ιωάννου. είναι ποδοσφαιριστές που θεωρούνται ενδεκαδάτοι.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ