Θα στηριχθεί σε αυτούς που ξέρει ο Καρσέδο

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 7.7.2024
Θα στηριχθεί σε αυτούς που ξέρει ο Καρσέδο

Στην Πάφος FC ζουν και αναπνέουν για την καθοριστική μάχη με αντίπαλο την Έλφσμποργκ στις 11 Ιουλίου στη Σουηδία, στο πρώτο ιστορικό ευρωπαϊκό ραντεβού. Και αισιοδοξούν πως στον επαναληπτικό της 18ης Ιουλίου στη Λεμεσό θα πανηγυρίσουν μαζί με τον κόσμο τους.

Το θετικό σημείο για την Πάφο είναι πως δεν έκανε πολλές κινήσεις αφού έμεινε ο βασικός κορμός από πέρσι. Και πάνω σε αυτόν θα στηριχθεί ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο, ελπίζοντας πως αυτή η ομοιογένεια θα αποτελέσει το κλειδί της πρόκρισης. Πάντως, η τεχνική ηγεσία δεν αναμένεται να προβεί σε πολλές διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα σε σχέση με το παρατάχθηκε απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα έπαιξαν οι: Ίβουσιτς, Μελούσο, Κβίντα, Γκόλνταρ, Μπρούνο, Ζάιρο, Τάνκοβιτς, Ναμ, Ντράγκομιρ, Πελάζιο, Κορέια. Mόνο ο τελευταίος είναι φετινό απόκτημα, ενώ ο προτελευταίος επέστρεψε από δανεισμό. Άρα ο Καρσέδο έδειξε πως θα στηριχθεί σε αυτούς που ξέρει...

Mε ανυπομονησία αναμένει και ο κόσμος της Πάφου το πρώτο ευρωπαϊκό εντός έδρας. Φυσικά αυτό δεν θα γίνει στο «Στέλιος Κυριακίδης» αλλά στο «Alphamega Stadium», με τον κόσμο να έχει από χθες τη δυνατότητα να αγοράσει το εισιτήριό του.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ