Καρέ αλλαγών από Αναστασίου για διπλό στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Δημοσιεύθηκε 14.4.2024
Καρέ αλλαγών από Αναστασίου για διπλό στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Η μία αλλαγή ήταν δεδομένη στην ενδεκάδα της Ομόνοιας για τον αγώνα με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» αφού ο Κούσουλος είναι τιμωρημένος και τη θέση του πήρε ο Μπασιρού.

Ωστόσο ο Γιάννης Αναστασίου προχώρησε σε ακόμη τρεις αφού έδωσε ξανά φανέλα βασικού στους ακραίους αμυντικούς Μάθιους και Χαμάς αντί των Μίλετιτς και Σιπριάνο ενώ στο αρχικό σχήμα επέστρεψε σε σχέση με τον αγώνα κυπέλλου με τον Άρη και ο Στεπίνσκι.

Η ενδεκάδα της Ομόνοιας: Ουζόχο, Μάθιους, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Χαμάς, Χαραλάμπους, Μπασιρού, Μπεζούς, Σεμέδο, Σίμιτς, Στεπίνσκι.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ