Εικόνες... αποκάλυψης έξω από το γήπεδο της Μπιλμπάο πριν τη ρεβάνς με την Ατλέτικο

Δημοσιεύθηκε 29.2.2024
Εικόνες... αποκάλυψης έξω από το γήπεδο της Μπιλμπάο πριν τη ρεβάνς με την Ατλέτικο

Ραντεβού με την ιστορία έχει η Αθλέτικ Μπιλμπάο, που φιλοξενεί στις 22:30 την Ατλέτικο Μαδρίτης θέλοντας να υπερασπιστεί το υπέρ της 1-0 στο πρώτο ματς και να περάσει στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας.

Παρά την καταρρακτώδη βροχή στην περιοχή, χιλιάδες οπαδοί των Βάσκων έχουν κατακλύσει το γήπεδο, με τις εικόνες έξω από από το Σαν Μαμές να είναι απίστευτες!

Δυστυχώς δεν έλειψαν και οι αναφορές σε μικρής έκτασης επεισόδια, όπως επιθέσεις και παραβίαση οδοφραγμάτων.

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ