Άνοιξε ο δρόμος και η... όρεξη για την ΑΕΚ

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ Δημοσιεύθηκε 19.12.2023
Άνοιξε ο δρόμος και η... όρεξη για την ΑΕΚ

Βλέπει πιο ψηλά από την 6η θέση πλέον η ΑΕΚ. Το «δώρο» της Σαλαμίνας, που κέρδισε τον Απόλλωνα στη Λεμεσό, εδραιώνει τους κιτρινοπράσινους στην πρώτη εξάδα, αφού είναι στο +4 από τις δύο αυτές ομάδες, ενώ πλησίασε στο -3 την 5η Πάφο. Εφόσον εκμεταλλευτεί το βατό πρόγραμμα που έχει στη συνέχεια (Δόξα εντός, Οθέλλο εκτός, ΑΕΖ εντός), τότε θα έχει αυξήσει τις πιθανότητές της για κατάληψη μιας εκ των θέσεων που οδηγούν στην Ευρώπη, αφού θα έχει εκμεταλλευτεί τις όποιες απώλειες προκύψουν από τα ντέρμπι.

Το διπλό στο Δασάκι ήλθε να προστεθεί στη σειρά θετικών αποτελεσμάτων που έχει η ομάδα με τον Ραν Μπεν Σιμόν στον πάγκο (τρεις νίκες, μία ισοπαλία και αναλογία τερμάτων 8-1). Με τον Ισραηλινό τεχνικό η ΑΕΚ κέρδισε καθαρά 3-0 την ΑΕΛ, έφερε λευκή ισοπαλία με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», νίκησε με ανατροπή τον Άρη (2-1), ενώ στην τελευταία αγωνιστική κέρδισε με τριάρα τον Εθνικό Άχνας.

Η ΑΕΚ έμαθε να είναι κυνική και να παίρνει την ουσία, σε αντίθεση με τις πρώτες αγωνιστικές όταν έχασε βαθμούς εκτός προγράμματος σε παιχνίδια που ήταν το φαβορί.

Ενόψει Δόξας (22/12 - 19:00) θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Σολ, Μιλίσεβιτς, Λέδες και Γκαρσία, ενώ επιστρέφει ο Τόμοβιτς.

  • Παίξε κι εσύ μπάλα στο ΓΗΠΕΔΟ μας ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ