Ράβι Τσούκα: Δίκιο και άδικο 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΨΑΛΤΗΣ Δημοσιεύθηκε 31.10.2023
Ράβι Τσούκα: Δίκιο και άδικο 

Εδώ και μερικές βδομάδες στις συζητήσεις των ΑΕΛιστών, δεσπόζει το όνομα του Ράβι Τσούκα. Και είναι απόλυτα λογικό όταν μία ομάδα δεν πάει καλά, ή δεν μπορεί να σταθεροποιήσει την καλή της απόδοση, ο κόσμος να ψάχνει το λάθος, τα λάθη ατομικα…

Κάπως έτσι ο 28χρονος ακραίος αμυντικός της ΑΕΛ έχει φωλιάσει σε πολλά μυαλά οπαδών της ομάδας. Γίνεται μεγάλη κουβέντα λοιπόν για το αν μπορεί αυτός ο ποδοσφαιριστής να βοηθήσει την ΑΕΛ. Αυτά που υπερισχύουν στη ζυγαριά της μέχρι τώρα παρουσίας του στη σεζόν, έχουν αρνητικό πρόσημο. Συνεπώς η κριτική που δέχεται ο παίκτης αλλά κι αυτή στον πρώην προπονητή της ομάδας, Χρίστο Χαραλάμπους έχει βάση. Ίσως να έφτασε λοιπόν η στιγμή, ο Τσούκα να καθίσει στον πάγκο και να δούμε τον Χριστόφορο Φραντζή να αγωνίζεται στο δεξί άκρο. Αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει και ευεργετικά για τον ποδοσφαιριστή. Να μπορέσει να ηρεμήσει και παράλληλα να προστατευσεί. Θυμίζουμε πως ο Τόνι Κόσκελα στα δύο ματς του στον πάγκο της ομάδας, είχε τον Τσούκα στην εντεκάδα.

  • Παίξε κι εσύ μπάλα στο ΓΗΠΕΔΟ μας ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ