Ατομικό για Ράχμαν Μπάμπα μετά την επιστροφή του από την εθνική Γκάνας

Δημοσιεύθηκε 11.9.2023
Ατομικό για Ράχμαν Μπάμπα μετά την επιστροφή του από την εθνική Γκάνας

Στον ΠΑΟΚ δεν ανησυχούν για την κατάσταση του Ράχμαν Μπάμπα, ο οποίος επέστρεψε πρώτος από τους διεθνείς στη Θεσσαλονίκη και έκανε δικό του πρόγραμμα.

Ο Ράχμαν Μπάμπα ήταν ο πρώτος από τους διεθνείς που επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και πρόλαβε τη σημερινή προπόνηση.

Ο Γκανέζος αμυντικός , που αποκόμισε ενοχλήσεις στο δικέφαλο στον αγώνα της εθνικής Γκάνας, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα -όπως κάνουν και οι Μάρκος Αντόνιο και Φιλίπε Σοάρες- χωρίς πάντως η κατάσταση να εμπνέει ανησυχία.

"Το ρεπό της Κυριακής (10.09) έκλεισε τον κύκλο ξεκούρασης κατά την περίοδο της διακοπής και πλέον το αγωνιστικό τμήμα αρχίζει να κινείται σε ρυθμούς επανέναρξης με πρώτο στόχο το τρίποντο κόντρα στον Άρη.

Τη Δευτέρα (11.09) το αγωνιστικό τμήμα επέστρεψε στις προπονήσεις και ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον επικείμενο αγώνα της Τούμπας. Το πρόγραμμα άρχισε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και rondo κι ακολούθησε δουλειά σε δύο γκρουπ εναλλάξ.

Όσο το ένα δούλευε με τον προπονητή στην αμυντική συμπεριφορά, το άλλο έκανε εξάσκηση στα τελειώματα. Στο φινάλε διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

Οι Φιλίπε Σοάρες και Μάρκος Αντόνιο συνέχισαν τα προγράμματα που ακολουθούν, με τον Βραζιλιάνο να κάνει την προθέρμανση με την ομάδα.

Ο Μπάμπα Ράχμαν ήταν ο πρώτος διεθνής που επέστρεψε. Ο Γκανέζος αριστερός μπακ δούλεψε ατομικά και η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά, χωρίς να εμπνέει ανησυχία.

Την Τρίτη (12.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία", αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

sport24.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ