Τι ισχύει στην ΑΕΛ με τον επίμαχο όρο στο συμβόλαιο του Μούριελ

Δημοσιεύθηκε 5.9.2023
Τι ισχύει στην ΑΕΛ με τον επίμαχο όρο στο συμβόλαιο του Μούριελ

Ξεκαθάρισε τα δεδομένα γύρω από τον Μούριελ Μπέκερ η ΑΕΛ.

Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων Πλουτής Αβραάμ τόνισε ότι ο όρος που μπήκε στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή ότι μπορεί να πάει σε άλλη ομάδα με συγκεκριμένο ποσό είχε ισχύ μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος και πλέον δεν υφίσταται.

Σημείωσε παράλληλα ότι είναι καθαρά επιλογή του προπονητή το ότι ο Βραζιλιάνος δεν χρησιμοποιείται στους πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα ο Πλουτής είπε επί του θέματος στον ΣΠΟΡ FM 95,0:

«Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κανένας όρος στο συμβόλαιο του Μούριελ ότι μπορεί να πάει σε άλλη ομάδα. Στο συμβόλαιο του παίχτη για να δεχθεί αναπροσαρμογή μπήκε όρος ο οποίος είχε ισχύ μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος και τώρα δεν ισχύει. Πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ο ποδοσφαιριστής μπορούσε να πάει σε άλλη ομάδα αν παίρναμε συγκεκριμένο αντάλλαγμα. Για το γιατί δεν παίζει και αν αυτή είναι η ερώτηση, το ποιος παίζει και ποιος δεν παίζει είναι καθαρά επιλογή του προπονητή και δεν έχει σχέση με συμβόλαια ή με παρέμβαση της διοίκησης».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ