Προπονητής Καμπάλα: «Οι κυπριακές ομάδες ήταν πάντα δυνατές και επικίνδυνες»

Δημοσιεύθηκε 22.6.2023
Προπονητής Καμπάλα: «Οι κυπριακές ομάδες ήταν πάντα δυνατές και επικίνδυνες»

Δηλώσεις σε μέσο του Αζερμπαιτζάν, παραχώρησε ο τεχνικός της Καμπάλα, Ελμάρ Μπακσίεφ.

Ο Αρμένιος τεχνικός σχολίασε την κλήρωση με την Ομόνοια για τον β' προκριματικό του Conference League, καθώς και τις πιθανότητες της ομάδας του.

Η δήλωση του:

«Δεν θα μιλούσα για το πόσο τυχεροί είμαστε ή όχι. Θα ήταν πιο σωστό να εστιάσουμε στην προετοιμασία μας και όχι στο όνομα του αντιπάλου. Οι κυπριακές ομάδες ήταν πάντα δυνατές και επικίνδυνες. Αλλά είναι σημαντικό για εμάς να είμαστε όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένοι για το πρώτο παιχνίδι. Θεωρώ ότι οι πιθανότητες και των δύο ομάδων είναι ίσες. Έχουμε ακόμα χρόνο για προετοιμασία. Αλλά για αυτό είναι απαραίτητο να σχηματιστεί το ρόστερ»

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ