Τεσσάρα Ευρώπης για Βιγιαρεάλ, «λύτρωση» στις καθυστερήσεις για Βαλένθια

Δημοσιεύθηκε 27.4.2023
Τεσσάρα Ευρώπης για Βιγιαρεάλ, «λύτρωση» στις καθυστερήσεις για Βαλένθια
Έστω κι αν έχανε, η Βιγιαρεάλ νίκησε 4-2 στο «Λα Κεράμικα» την Εσπανιόλ για την 31η αγωνιστική της la Liga κι ανέβηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Πιο κοντά στην έξοδο στην Ευρώπη η Βιγιαρεάλ. Το «κίτρινο υποβρύχιο» νίκησε 4-2 την προτελευταία Εσπανιόλ στο «Λα Κεράμικα» για την 31η αγωνιστική της la Liga και βρέθηκε στην πέμπτη θέση με +1 από την έκτη Μπέτις μετά την ήττα των «βερντιμπλάνκος» από τη Σοσιεδάδ την Τρίτη και με τους «κυανόλευκους» της Καταλονίας να μένουν στο -4 από την παραμονή.

Πάντως οι δυο φορές φιναλίστ του Κυπέλλου UEFA προηγήθηκαν με τον Πουάδο στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, κατάφεραν να ισοφαρίσουν και σε 2-2, όμως οι Λεβαντίνοι έφτασαν στην τελική επικράτηση.

Πιο κοντά στην παραμονή η Βαλένθια. Οι «νυχτερίδες» νίκησαν 2-1 στο «Μεστάγια» τη Βαγιαδολίδ με γκολ του Χάβι Γκέρα στο 93’ και βρέθηκαν στο +2 από τη 18η Χετάφε, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους στο +4 από τους Μαδριλένους.

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ