Χαμός στα social media με την ατάκα του θυμωμένου Αλέγκρι προς τον πάγκο της Νάπολι

Δημοσιεύθηκε 25.4.2023
Χαμός στα social media με την ατάκα του θυμωμένου Αλέγκρι προς τον πάγκο της Νάπολι

Η Νάπολι μετρά αντίστροφα για το τρίτο σκουντέτο της ιστορίας της (θα το πετύχει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο αν νικήσει την Σαλερνιτάνα και η Λάτσιο δεν νικήσει εκτός έδρας την Ίντερ) και την περασμένη Κυριακή έδειξε πόσο πολύ το θέλει, περνώντας νικηφόρα με 1-0 από το Τορίνο απέναντι στην Γιουβέντους για την 31η αγωνιστική της Serie A.

Ωστόσο, το ματς με την βέκια σινιόρα μόνο ήρεμο δεν ήταν, παρά τη μεγάλη βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων και η πιο τρανή απόδειξή ήταν ένα ξέσπασμα του Μάσιμο Αλέγκρι στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης, αμέσως μετά το γκολ του Ρασπαντόρι στο 90+4'.

"Ωραία, καταφέρατε να πάρετε ένα πρωτάθλημα", ήταν η ατάκα του προπονητή των μπιανκονέρι, απευθυνόμενου στον πάγκο των Ναπολιτάνων, με το επίμαχο video να κυκλοφορεί εδώ και μερικές ώρες στα social media και να κάνει θραύση, μεγαλώνοντας ακόμα περισσότερο την κόντρα των δύο ομάδων.

Πηγή: sport24.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ