Εκεί μας κατάντησαν, να νοσταλγούμε την εποχή της πανδημίας...

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ Δημοσιεύθηκε 2.4.2023
Εκεί μας κατάντησαν, να νοσταλγούμε την εποχή της πανδημίας...

Η μοναδική αήττητη «ομάδα» στην Κύπρο παραμένουν… οι χούλιγκαν. Δεν βρέθηκε κανείς να τους κερδίσει μέχρι σήμερα. Ούτε η Αστυνομία, ούτε η Πολιτεία, ούτε τα σωματεία. Κανείς. Όσα μέτρα κι αν έχουν παρθεί, τίποτε δεν στάθηκε ικανό να εμποδίσει την καταστροφική τους δράση. Όποτε θέλουν, οπουδήποτε θέλουν, τα κάνουν γης μαδιάμ.

Δυστυχώς, αυτή είναι η αλήθεια. Η Αστυνομία πιάστηκε (ξανά) αδιάβαστη στα επεισόδια που συνέβησαν πριν τον αγώνα καλαθόσφαιρας Απόλλωνα – Ανόρθωσης. Και ως εκ τούτου, το Final 4 της καλαθόσφαιρας αναβλήθηκε και ουδείς γνωρίζει πότε θα διεξαχθεί κι εάν θα διεξαχθεί με κόσμο ή κεκλεισμένων των θυρών. Εκεί καταντήσαμε, να νοσταλγούμε την εποχή της πανδημίας, όταν οι αγώνες διεξάγονταν κεκλεισμένων των θυρών.

Ήταν, μάλιστα, και μια προειδοποίηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, πως εάν δεν καταφέρουν τα αρμόδια σώματα να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τη βία στα γήπεδα, τότε οι αθλητικοί αγώνες θα διεξάγονται χωρίς κόσμο. Δηλαδή, θα την πληρώσουν οι πολλοί για τους λίγους. Θα μου πείτε, συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια, αφού στην Κύπρο, όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά και στην πολιτική, οι πολλοί πληρώνουν τα εγκλήματα των λίγων (βλέπε 1974).

Είναι αστείο, δε, να γράφεται πως γίνονται σκέψεις για διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στην Κύπρο. Αν είναι ποτέ δυνατόν… Εδώ η Αστυνομία μας δεν μπορεί να κουμαντάρει ολιγάριθμους θεατές σε έναν αγώνα μπάσκετ, θα τα καταφέρει με χιλιάδες οπαδούς της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού Πειραιώς ή του ΠΑΟΚ που πιθανότατα θα κατέβουν στο νησί για τον τελικό; Θυμάστε τι έγινε στον τελικό του Βόλου πριν μερικά χρόνια μεταξύ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ; Ο Θεός να βάλει το χέρι του.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ