Σε συναγερμό η Αστυνομία της Νάπολης λόγω της «βόμβας Κβάρα» στην αλλαγή του έτους

Δημοσιεύθηκε 29.12.2022
Σε συναγερμό η Αστυνομία της Νάπολης λόγω της «βόμβας Κβάρα» στην αλλαγή του έτους
Ο Κβαρατσχέλια έγινε... βόμβα και η αστυνομία βρίσκεται σε συναγερμό, ώστε να μην υπάρξουν σοβαρά ατυχήματα ενόψει Πρωτοχρονιάς.

Ο Kβίτσα Κβαρατσχέλια εκτόξευσε τη Νάπολι και οι οπαδοί της ομάδας παραληρούν! Βέβαια, η κατάσταση ξεφεύγει, μιας και οι Ναπολιτάνοι τον έκαναν... βόμβα! Ναι, «Βόμβα Κβάρα», είναι το νέο… εκρηκτικό που έχουν ετοιμάσει στην Ιταλία για την αλλαγή του έτους.

Πρόκειται για εκρηκτικό 500 γραμμαρίων, κάτι που ανάγκασε την αστυνομία να ζητήσει την προσοχή όλων, ώστε να μην προκληθεί κάποιο σοβαρό ατύχημα.

Στο παρελθόν είχαμε τη «βόμβα Μαραντόνα», τη «βόμβα Καρέκα», τη «βόμβα Τζόλα», τη «βόμβα Καβάνι», αλλά και τη «βόμβα Ιγουαΐν».

Οσον αφορά το νέο του συμβόλαιο, οι επαφές του Γεωργιανού με τη διοίκηση του συλλόγου θα αρχίσουν από τη νέα χρονιά. Η Gazzetta dello Sport αποκάλυψε πως οι απολαβές του κυμαίνονται αυτή τη στιγμή στα 1,2 εκατ. ευρώ και αναμένεται να υπερδιπλασιαστούν στο νέο συμβόλαιο. Ο εκπληκτικός Κβαρατσχέλια έχει φέτος 23 συμμετοχές με 13 γκολ και 13 ασίστ.

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ