Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Απίθανη γκάφα στην ιστοσελίδα με τον «αντικαταστάτη» του Ρονάλντο

Δημοσιεύθηκε 27.12.2022
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Απίθανη γκάφα στην ιστοσελίδα με τον «αντικαταστάτη» του Ρονάλντο
Η ιστοσελίδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εντόπισε τον αντικαταστάτη του Κριστιάνο Ρονάλντο πριν από τους ιθύνοντες της ομάδας, χάρη σε μία απίθανη γκάφα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελεί παρελθόν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και γι' αυτό οι ιθύνοντες της ομάδα φέρονται να βρίσκονται σε αναζήτηση αντικαταστάτη. Αν και μοιάζει δύσκολη μια μόνιμη μεταγραφή τον Ιανουάριο, τα αγγλικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για τουλάχιστον ένα δανεισμό επιθετικού μέχρι το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα των "κόκκινων διαβόλων", η αντικατάσταση έχει γίνει ήδη και μάλιστα από Πορτογάλο! Ο διάδοχος του Ρονάλντο στην επίθεση της Γιουνάιτεντ είναι ο 29χρονος επιθετικός της Εσπίνιο, Μπετίνιο!

4414147939870961 image

Το προφίλ του εμφανίστηκε στην ιστοσελίδα της ομάδας και μάλιστα όταν ο πρώην απόφοιτος των ακαδημιών της Σπόρτινγκ το ανακάλυψε, άρχισε να... τρολάρει τους Άγγλους.

4414148070784346 image

«Ευχαριστώ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τα λέμε σύντομα. Μπρούνο Φερνάντες, Ντιόγκο Νταλότ, θα είναι τιμή μου να μοιραστώ τα αποδυτήρια μαζί σας», έγραψε στο Instagram, προκαλώντας πανζουρλισμό στους 3.000 ακολούθους του.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Απίθανη γκάφα στην ιστοσελίδα με τον "αντικαταστάτη" του Ρονάλντο

Το story αυτό ακολούθησε νέο όπου έχει βάλει το πρόσωπό του με Photoshop σε φωτογραφία του Ρονάλντο με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ!

4414148185740879 image

SPORT24

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ