Έφυγαν και τα τελευταία εισιτήρια, sold out το «ΑΕΚ Αρένα»

Δημοσιεύθηκε 13.10.2022
Έφυγαν και τα τελευταία εισιτήρια, sold out το «ΑΕΚ Αρένα»

Εισιτήριο... ούτε για δείγμα!

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε πως ο κόσμος της έκανε sold out ενόψει του αποψινού (13/10, 19:45) μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε στο «ΑΕΚ Αρένα», για την 4η αγωνιστική του Europa League.

Μετά από αυτά της νότιας εξέδρας που εξαντλήθηκαν πρώτα κι αυτά της δυτικής, έχουν λείψει και τα εισιτήρια της ανατολικής εξέδρας. «Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο που ονειρεύεται μαζί μας» αναφέρει η ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι έχουν εξαντληθεί όλα τα εισιτήρια για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής στον Β' Όμιλο του Europa League με αντίπαλο την Fenerbahce SK. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο που ονειρεύεται μαζί μας.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ