«Κοντά σε Μίλαν ο Σουάρες, τον θέλει και η Μόντσα»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 13.7.2022
«Κοντά σε Μίλαν ο Σουάρες, τον θέλει και η Μόντσα»
Δημοσίευμα της ισπανικής «As» αναφέρει πως ο Λουίς Σουάρες βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη Μίλαν, ενώ παράλληλα και η Μόντσα ενδιαφέρεται για τον Ουρουαγανό επιθετικό.

4269744303896827 izf4ebaibje5zoy4g5grzh4rzi 195711 (1)

Ελεύθερος παραμένει ο Ουρουγουανός επιθετικός Λουίς Σουάρες, μετά την αποχώρησή του από την Ατλέτικο Μαδρίτης, με αρκετές ομάδες να έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με σημερινό (13/7) δημοσίευμα της ισπανικής «As», ο 35χρονος φορ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Μίλαν, ενώ η νεοφώτιστη Μόντσα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι προσπαθεί να μπει... σφήνα, προσφέροντάς του συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που φτάνουν τα 4 εκατ. ευρώ.

Ο Σουάρες έρχεται από πολύ καλή σεζόν στην ισπανική πρωτεύουσα ως «ροχιμπλάνκο», σκοράροντας 11 φορές κατά σε 35 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της ισπανικής La Liga.

Πηγή: sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ