Βλέπουν… Κύπρο για Μπίσεσβαρ

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 25.6.2022
Βλέπουν… Κύπρο για Μπίσεσβαρ

Ως πιθανό προορισμό την Κύπρο βλέπει ελλαδικό δημοσίευμα «sportdog», το οποίο σχολιάζει το μέλλον του Μπίσεσβαρ, ο οποίος ενδέχεται να μην ανανεώσει τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ. Υπενθυμίζουμε πως ο μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε με τη φανέλα του Απόλλωνα στο πρόσφατο παρελθόν.


Αναλυτικά το σχετικό απόσπασμα: «Σε αντίθεση με την περίπτωση του Σβαμπ, πολύ πιο δύσκολα θα επέλθει ανανέωση με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, βάσει των τωρινών δεδομένων. Στην περίπτωση που ο Σουριναμέζος μεσοεπιθετικός αποτελέσει παρελθόν, ο πιθανότερος προορισμός για την καριέρα του θα είναι η Κύπρος, ενώ δεν αποκλείεται ακόμη και να κρεμάσει τα παπούτσια του, κάτι που συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ