«Γεμίζει» το Πανθεσσαλικό για το Ελλάδα-Κύπρος!

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 7.6.2022
«Γεμίζει» το Πανθεσσαλικό για το Ελλάδα-Κύπρος!

Αρκετός κόσμος αναμένεται το βράδυ της Πέμπτης (9/6, 21:45) στο Πανθεσσαλικό στάδιο για να παρακολουθήσει τον αγώνα μεταξύ της Ελλάδας και της εθνικής μας ομάδας.


Όπως αναφέρουν τα ελλαδικά ΜΜΕ η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεπεράσει τις 14.000.


Πρόκειται για γήπεδο 22.700 θέσεων, επομένως, νοουμένου πως υπάρχουν ακόμη δύο μέρες για τον αγώνα, αναμένεται πως το γήπεδο θα είναι σχεδόν γεμάτο.


H Kύπρος θα προσπαθήσει απέναντι στο φαβορί του ομίλου να πάρει την πρώτη της νίκη ώστε να αφήσει πίσω της το «στραβό» ξεκίνημα στη διοργάνωση.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ