Ο Ρονάλντο σκόραρε δις κι η μητέρα του ξέσπασε σε λυγμούς - ΒΙΝΤΕΟ

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 5.6.2022
Ο Ρονάλντο σκόραρε δις κι η μητέρα του ξέσπασε σε λυγμούς - ΒΙΝΤΕΟ
O Kριστιάνο Ρονάλντο κάνει το δικό του πάρτι κόντρα στην Ελβετία, πετυχαίνοντας δυο γκολ στο ημίχρονο! Ξέσπασε σε λυγμούς η μητέρα του.

O Kριστιάνο Ρονάλντο δείχνει τις άγριες του διαθέσεις ενόψει Μουντιάλ, αφού συνεχίζει να παίρνεις στις πλάτες του την Πορτογαλίας.


Ο CR7 με τρομερή εμφάνιση στο πρώτο 45λεπτο κόντρα στην Ελβετία, πέτυχε δυο γκολ, φτάνοντας τα 117 με την Εθνική!

Μάλιστα, η μητέρα του αρχηγού, Μαρία Ντολόρες ξέσπασε σε λυγμούς στις εξέδρες του José Alvalade!







Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ