Θέλει Μαρτίνες για αντικαταστάτη του Σέζνι η Γιουβέντους

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 19.4.2022
Θέλει Μαρτίνες για αντικαταστάτη του Σέζνι η Γιουβέντους

Για την απόκτηση τερματοφύλακα φαίνεται πως... ψάχνεται η Γιουβέντους, με ιταλικά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για επιθυμία του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να φέρει στο Τορίνο τον διεθνή Αργεντίνο, Εμιλιάνο Μαρτίνες.


Ο 29χρονος έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του κάτω από τα δοκάρια της Άστον Βίλα, στην οποία κατάφερε να... αναγεννήσει την καριέρα του, μετά την αποχώρησή του από την Άρσεναλ, τον Σεπτέμβρη του 2020. Επιπλέον, αναμένεται να είναι και ο βασικός γκολκίπερ της εθνικής Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, έχοντας χριστεί 16 φορές διεθνής.

Μπορεί τον περασμένο Ιανουάριο να έβαλε την υπογραφή του σε νέο πολυετές (έως το καλοκαίρι του 2027) συμβόλαιο με την Άστον Βίλα, ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη γειτονική μας Ιταλία, η Γιουβέντους προτίθεται να προσφέρει αρκετά εκατομμύρια ευρώ στους «χωριάτες», έτσι ώστε να τον κάνει δικό της το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Μαρτίνες αποτελεί προσωπικό «στόχο» του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος τον θεωρεί έναν πολύ αξιόπιστο γκολκίπερ, με μεγάλη εμπειρία, καλή τεχνική κατάρτιση και μεγάλη ικανότητα στις αποκρούσεις πέναλτι, άξιο αντικαταστάτη του Πολωνού Βόιτσεχ Σέζνι.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ