Αναμενόμενα στον «πάτο» η Ανόρθωση, πρώτη (με διαφορά) η ΑΕΚ

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 27.3.2022
Αναμενόμενα στον «πάτο» η Ανόρθωση, πρώτη (με διαφορά) η ΑΕΚ

Πολύς λόγος γίνεται τελευταίως για την «παθογένεια» της Ανόρθωσης να δέχεται σταθερά γκολ στα αρχικά στάδια των αγώνων της – συνήθως μάλιστα στις πρώτες ευκαιρίες των αντιπάλων.


Μέσω του πίνακα που έφτιαξε το ΓΗΠΕΔΟ επιβεβαιώνεται πως η «Κυρία» είναι στις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος σε αυτόν τον τομέα, καθώς έχει δεχθεί το πρώτο γκολ σε 14 από τους 25 αγώνες της. Η ομάδα της Αμμοχώστου βρίσκεται πάνω μόνο από τον Εθνικό (15) και την ΠΑΕΕΚ (17).


Στο άλλο άκρο, η ΑΕΚ είναι με διαφορά η ομάδα που δέχθηκε τις λιγότερες φορές το πρώτο γκολ του αγώνα. Μόλις πέντε φορές οι αντίπαλοι των κιτρινοπράσινων άνοιξαν το σκορ, με ΑΠΟΕΛ, Απόλλωνα και Άρη να ακολουθούν με οκτώ.


Η ομάδα της Λάρνακας είναι και αυτή που άνοιξε τις περισσότερες φορές το σκορ, 16, μία περισσότερη από τους γαλαζοκίτρινους και τους κυανόλευκους και δύο περισσότερες από την «ελαφρά ταξιαρχία». Η ΑΕΛ είναι η μοναδική άλλη ομάδα που σκόραρε το πρώτο γκολ περισσότερες φορές (13) από ότι το δέχθηκε (10), καθώς αρνητικό «συντελεστή» έχουν Πάφος (11-12) και Ομόνοια (11-13).


255

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ