Ουδείς αλάνθαστος όμως αυτό δεν του το παίρνει κανείς!

ΑΝΔΡΕΑΣ ΨΑΛΤΗΣ Δημοσιεύθηκε 13.5.2024
Ουδείς αλάνθαστος όμως αυτό δεν του το παίρνει κανείς!

Κανείς δεν περίμενε πως η περίοδος του Σα Πίντο στον ΑΠΟΕΛ θα περνούσε χωρίς κραδασμούς. Μπορεί να μην περίμεναν έναν τετράμηνα αποκλεισμό από το γήπεδο όμως ναι, από την στιγμή που οι δύο τους συμφώνησαν, οι οπαδοί της ομάδας που ήξεραν κατιτίς για τον Πορτογάλο, είχαν υπόψη τους πως τα “ups and downs” ήταν σιγουράκια… Άλλωστε η προϊστορία των προπονητών που πέρασαν από αυτόν τον πάγκο, κάτι διαφορετικό δε λέει!

  • Με τα λάθη και τα σωστά του, ο Σα Πίντο κατάφερε να διατηρήσει τον τίτλο του μεγάλου φαβορί στην ομάδα και φτάνοντας στο φινάλε, να αισθάνεται πως αξίζει ο Μάης να τον βρει με μία κούπα στα χέρια όχι αυτή του Survivor αλλά του πρωταθλητή.

Το πιο πάνω είναι ένα κομμάτι του άρθρου “Survivor” εδώ στο Γήπεδο του Πολίτη πριν από τον τελικό

Μπορεί λοιπόν ο Πορτογάλος να μην επιβίωσε στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, όμως πέραν από το προφανές, δηλαδή τον τίτλο του πρωταθλητή σε μία ομάδα που έμεινε μακριά από αυτό πέντε ολόκληρα χρόνια, το γεγονός ότι κράτησε τα αποδυτήρια ενωμένα, είναι κάτι αξιοζήλευτο.

4848423273801617 GM0 8369

Δεν έχασε τους παίκτες του, τη περίοδο που τα αποτελέσματα δεν έρχονταν.

Δεν έχασε τους παίκτες του, όταν αυτός τους έβλεπε να αγωνίζονται από ψηλά. Τουναντίον, εκεί φαίνεται πως τους κέρδισε περισσότερο από ποτέ.

Δεν έχασε τους παίκτες του, στις στιγμές που τα οικονομικά προβλήματα έσπρωχναν την ομάδα ολοένα και πιο κάτω.

Παρουσίασε τον καλύτερο Τσεπάκ ever. Επέλεξε Πέτροβιτς, διαχειρίστηκε όπως έπρεπε το θέμα με τον Ζέφτε και το ενδιαφέρον της Ρέιντζερς. Ναι ο Γουίλσον δεν του βγήκε...

Έκανε λάθος όταν με μία δήλωση «άδειασε» τον Νίκο Κουγιάλη στα περί παραμονής του ή όχι. Μπορεί να έκανε λάθη με τις επιλογές του σε συγκεκριμένα παιχνίδια, μπορεί να έκανε άλλα τόσα που δεν γνωρίζουμε. Ουδείς όμως αλάνθαστος. Ειδικά όταν μιλάμε για έναν άνθρωπο ο οποίος ζει το ίδιο έντονα ένα αγώνα από τον πάγκο, σαν να παίζει ακόμα μπάλα… Μπορεί να έκανε λάθος και η διοίκηση με το πως χειρίστηκε το όλο θέμα. Ουδείς αλάνθαστος...

Ο Σα Πίντο είναι όντως Survivor κι ας μην μένει στην ομάδα και τη νέα σεζόν. Το πρωτάθλημα δεν μπορεί να του το πάρει κανείς, ακόμα κι αν δεν πήγε στην επίσημη φωτογράφηση. Ούτε την ενότητα των παικτών που ο ίδιος πέτυχε.

Ούτε τον φοβερό φέτος Ντάλσιο, ούτε τον Ντογκαλά.

Κάνοντας λοιπόν μία σύντομη και ενδεχομένως πρόχειρη σύνοψη των πεπραγμένων του Πορτογάλου στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, μπορούμε πως πέτυχε, 100%.

4848424298992295 GMI 7241

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το οίκημα του ΑΠΟΕΛ και οι 250 χιλιάδες…

Το οίκημα του ΑΠΟΕΛ και οι 250 χιλιάδες…

Το οίκημα του ΑΠΟΕΛ και οι 250 χιλιάδες…

Είναι λυπηρό και κρίμα για την ποδοσφαιρική Ελλάδα

Είναι λυπηρό και κρίμα για την ποδοσφαιρική Ελλάδα

Είναι λυπηρό και κρίμα για την ποδοσφαιρική Ελλάδα

Survivor pt. 2

Survivor pt. 2

Survivor pt. 2