Νταμπλούχος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Sabbianco Ανόρθωση

Δημοσιεύθηκε 26.5.2024
Νταμπλούχος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η  Sabbianco Ανόρθωση

Πρωταθλήτρια για τέταρτη συνεχόμενη φορά είναι η Sabbianco Ανόρθωση, κάνοντας παράλληλα για τέταρτη σερί χρονιά το νταμπλ, μετά την τέταρτη συναπτή επιτυχία επί του Παρνασσού, με την οποία έκανε το 5-3 στις νίκες.

Η ομάδα της Αμμοχώστου είχε βρεθεί να χάνει με 3-1 στη σειρά των τελικών, όμως κατάφερε να πετύχει ολική ανατροπή και με τέσσερις συνεχόμενες νίκες κατάκτησε τον τίτλο, μετά το σημερινό (26/05) διπλό με 35-26 επί του Παρνασσού.

Στο παιχνίδι που έγινε στο στάδιο «Κυριάκος Πίσσης», το πρώτο ημίχρονο έληξε στο ισόπαλο 14-14, με την «Κυρία» να φτιάχνει στο δεύτερο ημίχρονο τη διαφορά που της έδωσε τη νίκη και συνάμα και το φετινό τρόπαιο.

Πρώτος σκόρερ στον σημερινό αγώνα ήταν ο Ελευθέριος Σειρεκίδης με εννέα τέρματα από πλευράς των νικητών, ενώ για λογαριασμό της ομάδας του Στροβόλου εφτά πέτυχε ο Χάιντουκ Γκεόργκελ Γκάμπριελ.

Παρνασσός (Σάββας Ζωγράφος): Ππούμος, Ταρτίος 1, Γουργούμης, Δημοσθένους 4, Nyokas 5, Τορνικίδης, Xατζηδάκης 2, Στουμπής 3, Χάιντουκ 7, Λάσκος 1, Kαπετάνιος, Draskic 2, Ευδοξίου, Πέτρου, Νάκος, Valentin 1

Sabbianco Aνόρθωση (Mάριος Ευσταθιάδης): Μιχαηλίδης 1, Μωραΐτης 2, Λεωνίδου, Ι. Αργυρού 1, Jovanovski, Leonard 1, Durkovic 1, Σειρεκίδης 9, Χ. Αργυρού 4, Toτος 6, Παπακυπριανού 1, Καϊμακάμης 5, Μιμίκος, Σαμαράς, Μούγιτς 4, Φέσσιας

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ζωντανή για τίτλο η ΑΕΚ!

Ζωντανή για τίτλο η ΑΕΚ!

Ζωντανή για τίτλο η ΑΕΚ!