Ομόνοια - Παφιακός για πέμπτη φορά στον τελικό κυπέλλου βόλεϊ

Δημοσιεύθηκε 29.3.2024
Ομόνοια - Παφιακός για πέμπτη φορά στον τελικό κυπέλλου βόλεϊ

Ομόνοια και Παφιακός θα συνθέσουν το ζευγάρι του τελικού κυπέλλου πετόσφαιρας καθώς οι δύο ομάδες πήραν τα εισιτήρια από τις ρεβάνς των ημιτελικών της Παρασκευής (29/3).

Οι πράσινοι μετά τη νίκη τους με 3-0 επί της ΑΕΚ Καραβά στο «Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία» επικράτησαν και στον επαναληπτικό που έγινε στο «Σπύρος Κυπριανού» με 3-2 και προκρίθηκαν για 17η φορά στον τελικό, όπου θα διεκδικήσουν το δέκατο τους κύπελλο, έκτο διαδοχικό, καθώς και το πέμπτο σερί νταμπλ.

Ο Παφιακός, μετά την ήττα του με 3-2 από τη Νέα Σαλαμίνα στον πρώτο ημιτελικό, έκανε την ανατροπή στη ρεβάνς που διεξήχθη στο «Αφροδίτη» και χάρη στη νίκη του με 3-1 σετ βρέθηκε στον τελικό για ένατη φορά. Η παφιακή ομάδα θα κυνηγήσει το πέμπτο της κύπελλο και πρώτο μετά από επτά χρόνια.

Σημειώνεται πως αυτή είναι η πέμπτη φορά που οι δύο ομάδες θα συναντηθούν σε τελικό κυπέλλου, μετρώντας από δύο κατακτήσεις έκαστη στις τέσσερις προηγούμενες περιπτώσεις.

1996/97 Παφιακός - Ομόνοια 3-1

1998/99 Ομόνοια - Παφιακός 3-0

2016/17 Παφιακός - Ομόνοια 3-2

2018/19 Ομόνοια - Παφιακός 3-1

  • Κλείσε… δωρεάν εισιτήριο διαρκείας στο δικό μας ΓΗΠΕΔΟ, ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ