Ο Πίττας ξέρει τι θέλει και το παίρνει όταν πρέπει

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 12.5.2024
Ο Πίττας ξέρει τι θέλει και το παίρνει όταν πρέπει

Σε κάθε ευκαιρία ο Ιωάννης Πίττας δικαιώνει όσους διέκριναν, βλέποντάς τον σε μικρότερη ηλικία, ότι θα μπορέσει να εξελιχθεί σε έναν ολοκληρωμένο ποδοσφαιριστή.

Ο Κύπριος επιθετικός, πέραν από τα αγωνιστικά του χαρίσματα, αποδεικνύεται και τσαμπουκάς και με προσεγμένο πλάνο για να πετύχει. Ξέρει τι θέλει και με προσεκτικές κινήσεις φροντίζει να το πάρει. Πριν από χρόνια δεν δίστασε να φύγει από τον Απόλλωνα για να πάει δανεικός στην Ένωση, ώστε να επιστρέψει πιο έτοιμος για να διεκδικήσει θέση σε πιο ανταγωνιστική ομάδα. Το έκανε, πέτυχε και καθιερώθηκε στην ομάδα της Λεμεσού, με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής.

Με την πάροδο του χρόνου, άρπαξε την κατάλληλη στιγμή την ευκαιρία για να μεταβεί στο εξωτερικό. Όταν το περασμένο καλοκαίρι έπαιρνε μεταγραφή για την ΑΪΚ Στοκχόλμης, με τις ευλογίες του πρώην προπονητή της Ομόνοιας και της Πάφου, Χένινγκ Μπεργκ, είχε στο πίσω μέρος του μυαλού την επόμενη μεταγραφή. Χωρίς να του γίνει έμμονη ιδέα, φροντίζει μέσω των επιδόσεών του στην σουηδική ομάδα να προσελκύει τα βλέμματα, γι’ αυτό ήδη οι σειρήνες έχουν αρχίσει να ηχούν.

«Είμαι ένας τύπος που έχει στόχους και θέλω να πετυχαίνω όλο και περισσότερους. Θέλω όμως να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο και νομίζω ότι δείχνω ότι είμαι συγκεντρωμένος και δίνω τα πάντα για την ΑΙΚ», είπε πρόσφατα ο ίδιος γεμάτος αυτοπεποίθηση, απαντώντας για το μέλλον του. Είμαστε σίγουροι ότι το επόμενο μεγαλύτερο βήμα για τον Ιωάννη Πίττα θα έρθει σύντομα, τη στιγμή φυσικά που ο ίδιος θα κρίνει ως την πιο ιδανική.

Στο μεταξύ, δικαιωματικά ο 27χρονος επιλέγηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Τιμούρ Κετσπάγια, ως ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ανδρών για τη σεζόν 2023-24, κερδίζοντας τη διάκριση που είχε πάρει και ο πατέρας του, Πάμπος Πίττας, πριν από 26 χρόνια (1997-98).

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Θέλει μεταγραφές και ξένους ρεφ!

Θέλει μεταγραφές και ξένους ρεφ!

Θέλει μεταγραφές και ξένους ρεφ!