Οριστικά με τρεις εκπροσώπους ο Στίβος στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Δημοσιεύθηκε 7.7.2024
Οριστικά με τρεις εκπροσώπους ο Στίβος στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Με δύο αθλήτριες και έναν αθλητή θα εκπροσωπηθεί ο κυπριακός στίβος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, με τα αγωνίσματα του στίβου να διεξάγονται τις πρώτες 11 ημέρες του Αυγούστου.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου ανήρτησε τις τελικές λίστες για τους αθλητές και τις αθλήτριες που συμπληρώνουν τις διαθέσιμες θέσεις σε κάθε αγώνισμα και ανάμεσά τους βρίσκονται η Ελένα Κουλιτσένκο στο ύψος, η Ολίβια Φωτοπούλου στα 100μ. και 200μ. και ο Μίλαν Τράικοβιτς στα 110μ. με εμπόδια.

Δυστυχώς, ο Απόστολος Παρέλλης (δισκοβολία) και η Ναταλία Χριστοφή (100μ. με εμπόδια) έμειναν εκτός για μία και δύο θέσεις αντίστοιχα, ενώ λίγο πιο πίσω ήταν η Φίλιππα Φωτοπούλου (άλμα εις μήκος).

Να σημειώσουμε ότι, στον Αμίν Χαντίρι δόθηκε εδώ και κάποιες εβδομάδες θέση στον Μαραθώνιο, μόνο στην περίπτωση που δεν θα εξασφάλιζε πρόκριση κάποιος άλλος αθλητής ή αθλήτριά μας και με την επικύρωση των συμμετοχών, αφαιρέθηκε από τη λίστα.

Για τον Τράικοβιτς θα είναι η τρίτη συνεχόμενη συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες, έχοντας αναδειχθεί το 2016 ως 7ος Ολυμπιονίκης και συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι και φέτος, όπως και στο Τόκιο το 2021, ο σημαιοφόρος της κυπριακής ολυμπιακής αποστολής.

Για τις Κουλιτσένκο και Φωτοπούλου θα είναι η πρώτη παρουσία τους στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού και θα πάνε στο Παρίσι με στόχο να κάνουν τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας τους.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ