Κοινή επίσκεψη της Ανόρθωσης στον «Τύμβο Μακεδονίτισσας» με τον ΠΑΟΚ

Δημοσιεύθηκε 24.10.2024
Κοινή επίσκεψη της Ανόρθωσης στον «Τύμβο Μακεδονίτισσας» με τον ΠΑΟΚ

Στο πλαίσιο των ευρωπαικών αναμετρήσεων ανάμεσα στην SABBIANCO ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ και τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, αντιπροσωπείες των 2 ομάδων επισκέφθηκαν σήμερα στον «Τύμβο Μακεδονίτισσας» όπου έγινε κατάθεση στεφάνων.

Ο Τύμβος της Μακεδονίτισσας είναι τόπος προσκυνήματος για τους απανταχού Έλληνες, Κύπριους, Ελλαδίτες και Απόδημους και οι δύο ομάδες βρέθηκαν στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο Μακεδονίτισσας που είναι το στρατιωτικό νεκροταφείο Ελλαδιτών και Ελληνοκυπρίων πεσόντων της Κύπρου κατά την τουρκική εισβολή του 1974, ενώ εδώ βρίσκονται συγκεντρωμένα και άλλα μνήματα Ελλήνων αξιωματικών και οπλιτών, που έπεσαν σε προηγούμενους αγώνες της Κύπρου για ελευθερία.

Τo παρών τους έδωσαν μέλη του ΔΣ της SABBIANCO ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ με επικεφαλή τον πρόεδρο κ.Αντρέα Αντρέου, μέλη της διοίκησης του ΠΑΟΚ (Θανάσης Καπετανάκης γ.γ, Δημήτρης Χασεκίδης διοικ.υπεύθυνος, Γιάννης Aμπατζίδης team manager), εκπρόσωποι των οργανωμένων συνόλων φιλάθλων των 2 ομάδων ενώ εκ μέρους της Κυπριακής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης το παρών τους έδωσαν ο πρόεδρος κ.Κωνσταντίνος Φιλαρέτου και το μέλος του ΔΣ κ.Σταύρος Παναγιώτου.

4990195477431149 VIK 8110

4990195677693352 VIK 7720

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Προβάδισμα πρόκρισης επί του ΠΑΟΚ για τη Sabbianco Ανόρθωση

Προβάδισμα πρόκρισης επί του ΠΑΟΚ για τη Sabbianco Ανόρθωση

Προβάδισμα πρόκρισης επί του ΠΑΟΚ για τη Sabbianco Ανόρθωση