Έτσι θέλουν να «χτίσουν» για τη νέα σεζόν

Δημοσιευτηκε:

Έτσι θέλουν να «χτίσουν» για τη νέα σεζόν

Προτεραιότητα οι ανανεώσεις προπονητή και τεχνικού διευθυντή

Πριν αρχίσουν τα πλάνα για τη στελέχωση του ρόστερ στη Νέα Σαλαμίνα, αναφέρουν ότι προτεραιότητα είναι το ξεκαθάρισμα παραμονής του προπονητή Σάββα Πουρσαϊτίδη, αλλά και του τεχνικού διευθυντή Μάκη Παπαϊωάννου.

Και σωστά πράττουν αφού μια ομάδα θα πρέπει να χτίζεται με προδιαγραφές, οι οποίες θα εξυπηρετούν το πλάνο του προπονητή.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να «χτίσουν» οι δυο τους την ομάδα της νέας σεζόν, όπως δήλωσε και σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο εκπρόσωπος Τύπου Γιώργος Καζαμίας:

«Είναι και ο προπονητής και ο Μάκης Παπαϊωάννου και μετά οι παίκτες. Έχουμε και την εκλογική συνέλευση. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το θέμα των διαπραγματεύσεων μακριά από τη δημοσιότητα. Δεν ξέρω από πού προέκυψε το 70% ως πιθανότητες για να αποχωρήσει. Καταθέσαμε βελτιωμένη πρόταση τόσο στον προπονητή μας όσο και στον τεχνικό μας διευθυντή κι αναμένουμε την απάντησή τους. Δεν έχουμε θέσει κανένα χρονοδιάγραμμα. Καλό θα ήταν αν τα καταφέρουμε να έχουμε κατάληξη μέχρι το Πάσχα. Καταθέσαμε μία πολύ καλή πρόταση βάσει των δεδομένων μας. Θα ήταν πολύ καλό να υπογράψουμε και τους δύο γιατί έχει αποδειχθεί ότι υπάρχει χημεία μεταξύ τους».