Ο διαιτητής εκνεύρισε την ΑΕΚ που πήρε προβάδισμα επί της Ομόνοιας
Δημοσιευτηκε:

Με δέκα παίκτες στο 9’ έμεινε η ΑΕΚ στη ρεβάνς με την Ομόνοια στην «ΑΕΚ Αρένα».
Ο Αϊτόρ αποβλήθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης, Σρτζιαν Γιοβάνοβιτς, για χτύπημα στον Χαραλάμπους, το οποίο του υπέδειξε ο Μομσίλο Μάρκοβιτς που ήταν στο VAR.
Βλέποντας τη φάση από το μόνιτορ ο διαιτητής έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα στον παίκτη της ΑΕΚ και κίτρινη σε αυτόν της Ομόνοιας.
Ο Αϊτόρ έφυγε εκνευρισμένος από το γήπεδο για την απόφαση του διαιτητή, κλωτσώντας και πράγματα που βρήκε μπροστά του, ενώ εκνευρισμένος παρουσιάστηκε και ο προπονητής της ομάδας, Χένινγκ Μπεργκ, που επίσης διαμαρτυρόταν έντονα.
Δύο λεπτά μετά, στο 11’, οι Λαρνακείς κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Φαράζ να κάνει το πλασέ εκτός περιοχής και αφού η μπάλα κτύπησε και Κουλιμπαλί, κατέληξε στα δίχτυα του Φαμπιάνο.