Η Μαριλένα στο θρόνο της και ενδεκάδα στα χρώματα των Apollon Ladies και Άρη
Δημοσιευτηκε:

Οι ποδοσφαιρίστριες των Apollon Ladies και Άρη κατέχουν τη μερίδα του λέοντος στην καλύτερη ενδεκάδα του Γυναικείου πρωταθλήματος, όπως παρουσιάστηκε στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2024/25». Συγκεκριμένα, συναντάμε πέντε ποδοσφαιρίστριες των νταμπλούχων, τέσσερις των πρασίνων και από μία της Lakatamia FC και της Ομόνοιας. Αναλυτικά, η τοπ ενδεκάδα του Γυναικείου: Ανθή Παπακωνσταντίνου (Άρης), Λία Σιακαλλή (Άρης), Steffi Hardy (Apollon Ladies), Chelsea Surpris (Apollon Ladies), Jelena Prvulovic (Άρης), Vanessa Mombo (Άρης), Φίλιππα Σάββα (Apollon Ladies), Syntia Salha (Lakatamia FC), Μαριλένα Γεωργίου (Apollon Ladies), Natasha Hudson (Apollon Ladies), Bianca Ienovan (Ομόνοια). Καλύτερος προπονητής αναδείχθηκε ο Laurent Fassotte, ο οποίος οδήγησε τις Apollon Ladies στην κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων.
Στοv θρόνο της η Μαριλένα!
Η διαδικασία της καταμέτρησης των ψήφων για την ανάδειξη της κορυφαίας ποδοσφαιρίστριας του Γυναικείου κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι και την τελευταία στιγμή, με την Μαριλένα Γεωργίου τελικά να… επικρατεί στο νήμα των αντιπάλων της. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η ποδοσφαιρίστρια της Apollon Ladies, η συμπαίκτριά της και δεύτερη στην κατάταξη Φίλιππα Σάββα και η τρίτη Jelena Prvulovic είχαν διαφορά μόλις τριών ψήφων μεταξύ τους!
-Οι κορυφαίες ενδεκάδες, οι κορυφαίοι προπονητές και οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές του Πρωταθλήματος Γυναικών και των πρωταθλημάτων Α’ και Β’ Κατηγορίας ανδρών, αναδείχθηκαν μέσω εκλογικής διαδικασίας στην οποία ψήφισαν αποκλειστικά και μόνο οι ποδοσφαιριστές των αντίστοιχων πρωταθλημάτων.