Κόντρα στην Πιούνικ με φόντο τον τελικό

Δημοσιεύθηκε 4.9.2024
Κόντρα στην Πιούνικ με φόντο τον τελικό

Με στόχο τη νίκη που θα τη στείλει στον τελικό της Κυριακής (07/09), οι Apollon Ladies υποδέχονται απόψε (21:30) την Πιούνικ Αρμενίας για τον 6ο όμιλο του α΄ προκριματικού γύρου του Women's Champions League, που θα φιλοξενηθεί στο «Στέλιος Κυριακίδης». Στον άλλον αγώνα που θα αρχίσει στις 17:00, θα παίξουν οι Μούρα με την Γκλέντοραν.

H νικήτρια ομάδα του κάθε ομίλου θα λάβει μέρος στη β΄ προκριματική φάση, η κλήρωση της οποίας θα γίνει στις 9 Σεπτεμβρίου. Και στόχος των «μπλε» είναι το ταξίδι να είναι μακρύ στην Ευρώπη και να καταγράψουν σπουδαίες επιτυχίες. Έχουν δύσκολο έργο, αλλά θα προσπαθήσουν για το κα

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Στις 28/9 και όχι στις 27 ο αγώνας Super Cup Γυναικών

Στις 28/9 και όχι στις 27 ο αγώνας Super Cup Γυναικών

Στις 28/9 και όχι στις 27 ο αγώνας Super Cup Γυναικών