Ο πιστολέρο Ελ Αραμπί έπιασε... δουλειά και απόδραση για ΑΠΟΕΛ

Δημοσιεύθηκε 14.9.2024
Ο πιστολέρο Ελ Αραμπί έπιασε... δουλειά και απόδραση για ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερος, διεκδίκησε τη νίκη περισσότερο από την Καρμιώτισσα στο «Αμμόχωστος» και την πήρε (0-2), δύο γκολ που επιτεύχθηκαν στο β΄ μέρος, έχοντας την υπογραφή του Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και μέσα σε πέντε λεπτά (62΄, 67΄) οδήγησε το συγκρότημα του Ζοσέ Ντομίνγκες στην πρώτη νίκη στη Cyprus League by Stoiximan.

Το κερασάκι μπήκε από τον Σαρφό (90+6΄) στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, προ κενής εστίας.

Οι γαλαζοκίτρινοι, με τους οποίους έκανε ντεμπούτο ο Πίζι, παρουσιάστηκαν σαφώς βελτιωμένοι μετά τη διακοπή και πέτυχαν μία νίκη που πέραν από το βαθμολογικό κομμάτι, βοηθάει και στο ψυχολογικό.

Η Καρμιώτισσα δεν μπόρεσε ούτε στο δεύτερο της εντός έδρας παιχνίδι να πάρει κέρδος αφού έχασε και στην πρεμιέρα από τον Άρη και έμεινε στους τρεις βαθμούς του διπλού που πέτυχε στο Παραλίμνι.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

- Τέλος αγώνα

90+6΄ ΓΚΟΛ για τον ΑΠΟΕΛ: Ο Σαρφό χωρίς τερματοφύλακα αφού ο Επάσι βγήκε για να κόψει την μπάλα από τον Ντράζιτς, έκλεισε ιδανικά την απόδραση για τους γαλαζοκίτρινους.

90+5΄ - Έλεγχος για κόκκινη κάρτα στον Τεχέρα. Εν τέλει παραμένει η κίτρινη στον Ισπανό.

90+1΄ - Κεφαλιά του Άντρις Νεοφύτου, στα χέρια του Μπέλετς.

74΄ - Λίγο έξω το σουτ από τον Πίζι.

67΄ - ΓΚΟΛ για τον ΑΠΟΕΛ: Με εξαιρετική κίνηση μετά από πάσα του Δώνη, ο Ελ Αραμπί με το αριστερό, έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στο πλεκτό της Καρμιώτισσας.

62΄ - ΓΚΟΛ για τον ΑΠΟΕΛ: Ο Ελ Αραμπί με προβολή μετά από σέντρα του Κιντιγιά από αριστερά, ανοίγει το σκορ στο «Αμμόχωστος».

- Ξεκίνησε το β΄ μέρος

- Τέλος α΄ ημιχρόνου

45+5΄ - Δοκάρι για τον ΑΠΟΕΛ με τον Ελ Αραμπί μετά από ωραία ενέργεια από αριστερά του Τσεμπάκ.

45 +1΄ - Λίγο έξω η εκτέλεση φάουλ από τον Μαρκίνιος.

43΄ - Ο διαιτητής Ιωάννης Χριστοδούλου σφυρίζει πέναλτι για τον ΑΠΟΕΛ σε μαρκάρισμα του Μαλόνε στον Ελ Αραμπί. Η φάση ελέγχεται αν είναι εντός περιοχής ή εκτός. Το VAR αλλάζει την απόφαση και ενημερώνει τον διαιτητή πως είναι φάουλ.

21΄ - O Aμπάνια από αρκετά καλή θέση, κάνει κάκιστο σουτ με το αριστερό.

21΄ - Σέντρα του Δώνη από δεξιά, ο Ελ Αραμπί μπήκε στη φάση αλλά όχι όπως θα ήθελε και χάθηκε μία καλή προϋπόθεση για τον ΑΠΟΕΛ.

- Χωρίς κάτι το αξιόλογο μετά από 20 λεπτά παιχνιδιού, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους.

- Ξεκίνησε ο αγώνας

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Επασί, Αντωνίου (76΄ Ντελμίρο), Μαλόνε, Σίμιτς (76΄ Γκραντινάρου), Κοβάσεβιτς, Χότσκο, Τσουκαλάς (63΄ Πόζο), Νεοφύτου, Γιούσης, Ντούμπια (71΄ Μπάμπα), Τσμίλιανιτς.

AΠΟΕΛ: Μπέλετς, Σούσιτς (57΄ Κιντιγιά), Πέτροβιτς, Λαΐφης, Τσεμπάκ, Τεχέρα, Μαρκίνιος, Δώνης (67΄ Κόρμπου), Αμπάνια (79΄ Σαρφό), Εντονγκαλά (46΄ Πίζι), Ελ Αραμπί (67΄ Ντράζιτς).

ΣΚΟΡΕΡ: - / 62΄, 67΄ Ελ Αραμπί, 90+6΄ Σαρφό

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 45+1΄ Κοβάσεβιτς, 53΄ Σίμιτς, 61΄ Τσουκαλάς, 90΄ Ντελμίρο / 52΄ Μαρκίνιος, 65΄ Αμπάνια, 90+5΄ Τεχέρα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιωάννης Χριστοδούλου

Α' Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Κωμοδρόμος Ηράκλης

4ος Διαιτητής: Τσαμπαλάς Ανδρέας

VAR: Κυριάκος Αθανασίου

AVAR: Δημητριάδης Μάριος

Παρατηρητής: Δημητρίου Ανδρέας

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΒΙΝΤΕΟ: Μπήκαν τέσσερα γκολ, μέτρησαν τα τρία

ΒΙΝΤΕΟ: Μπήκαν τέσσερα γκολ, μέτρησαν τα τρία

ΒΙΝΤΕΟ: Μπήκαν τέσσερα γκολ, μέτρησαν τα τρία

Αυτός που αμφισβητήθηκε!

Αυτός που αμφισβητήθηκε!

Αυτός που αμφισβητήθηκε!

LIVE: Ένωση - ΑΠΟΕΛ 0-3

LIVE: Ένωση - ΑΠΟΕΛ 0-3

LIVE: Ένωση - ΑΠΟΕΛ 0-3

LIVE: Πάφος - Νέα Σαλαμίνα 3-0

LIVE: Πάφος - Νέα Σαλαμίνα 3-0

LIVE: Πάφος - Νέα Σαλαμίνα 3-0