Mε το παρθενικό γκολ του Σατσιά που ήταν... ζωγραφιά, σε θέση οδηγού η Εθνική!

Δημοσιεύθηκε 11.6.2024
Mε το παρθενικό γκολ του Σατσιά που ήταν... ζωγραφιά, σε θέση οδηγού η Εθνική!

O Γιάννης Σατσιάς με μία γκολάρα στο 45+2΄ έλυσε τον γόρδιο δεσμό για την Εθνική μας, στη φιλική αναμέτρηση με το Σαν Μαρίνο.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε καθολική υπεροχή αλλά όχι πολλές φάσεις και στην τελευταία ενέργεια του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τον δρόμο, με τον μέσο του ΑΠΟΕΛ που παίζει στο δεξί άκρο της άμυνας, να σκοράρει με δυνατό βολέ μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Πέτυχε έτσι το παρθενικό του γκολ, στη μόλις δεύτερη παρουσία.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις