«Έγινε ένα καλό παιχνίδι για τους φιλάθλους...»

Δημοσιεύθηκε 8.6.2024
«Έγινε ένα καλό παιχνίδι για τους φιλάθλους...»

Οι δηλώσεις από τον Ομοσπονδιακό προπονητή, Τιμούρ Κετσπάγια, μετά την φιλική ήττα με 3-2 από τη Μολδαβία.

«Έγινε ένα καλό παιχνίδι για τους φιλάθλους, μπήκαν αρκετά γκολ. Πιστεύω ότι αξίζαμε, αν όχι τη νίκη, κάτι από αυτό το παιχνίδι. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, γυρίσαμε το παιχνίδι, αλλά δυστυχώς δεν διαχειριστήκαμε σωστά τις στατικές φάσεις από δύο κόρνερ που δημιουργήθηκαν και τα δύο γκολ.

Ξέραμε ότι σε αυτή την εποχή είναι δύσκολο να περιμένεις κάτι από τους παίκτες. Έχει παίκτες που εδώ και 2-3 εβδομάδες ήταν διακοπές, τους φέραμε 3-4 ημέρες. Φαίνεται ότι αυτό το διάστημα δεν κάναμε και πολλά.

Σίγουρα είμαστε ομάδα που πρέπει να διεκδικήσουμε τέτοια παιχνίδια, δεν το καταφέραμε. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις