«Ξέρω ότι τουλάχιστον προσπάθησαν και έδωσαν το 100% του εαυτού τους»

Δημοσιεύθηκε 27.5.2024
«Ξέρω ότι τουλάχιστον προσπάθησαν και έδωσαν το 100% του εαυτού τους»

Τον απολογισμό της παρουσίας της Εθνικής μας στην τελική φάση του EURO U-17 έκανε μετά το τέλος του χθεσινοβραδινού αγώνα (σ.σ. απέναντι στην Ουκρανία) ο προπονητής της Εθνικής μας Χρύσης Μιχαήλ.

Ο προπονητής της ομάδας μας χαρακτήρισε ως μεγάλη τιμή η συμμετοχή σε μια διοργάνωση τόσο ψηλού επιπέδου και τόνισε το γεγονός ότι ο κόσμος έχει αγκαλιάσει τη διοργάνωση.

«Aπό την πρώτη ημέρα γνωρίζαμε ποιοι θα ήταν οι αντίπαλοι μας. Δεκαπέντε καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Είχαμε την τιμή και τη χαρά να αντιπροσωπεύσουμε τη χώρα μας σε ένα τέτοιο μεγάλο γεγονός. Τα μεγέθη είναι τεράστια, οι διαφορές μεγάλες. Γνωρίζουμε όλοι το μέγεθος της Κύπρου, προσπαθήσαμε να ήμασταν όσο πιο ανταγωνιστικοί γινόταν. Δύσκολο σε τέτοιο επίπεδο τα παιδιά μας, βλέπετε σε κάθε παιχνίδι είχαμε αλλαγές ώστε να μπορέσουμε από θέμα δυνάμεων στο γήπεδο να είμαστε αυτοί που έπρεπε, εντούτοις δεν μπορώ να έχω παράπονο από τα παιδιά. Ξέρω ότι τουλάχιστον προσπάθησαν και έδωσαν το 100% του εαυτού τους».

«Όσον αφορά στη διοργάνωση που διοργανώνει η Ομοσπονδία, μέχρις στιγμής όλα κυλούν ομαλά, όλα υπέροχα. Βλέποντας κι άλλα παιχνίδια ο κόσμος έχει αγκαλιάζει αυτή την προσπάθεια».

Δείτε το video με τις δηλώσεις του.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις