«Μας έδωσε ώθηση – Πιστεύω στη νίκη»

Δημοσιεύθηκε 26.9.2022
«Μας έδωσε ώθηση – Πιστεύω στη νίκη»

Την πίστη του για νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Κόσοβο εξέφρασε ο διεθνής επιθετικός Πιέρος Σωτηρίου στις δηλώσεις του.

«Ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και να έχουμε τον ίδιο ζήλο με το προηγούμενο παιχνίδι για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα.

Όπως είπε ο προπονητής πρέπει να αποφύγουμε τα μπαράζ. Ο αγώνας του Σαββάτου μας έδωσε ώθηση. Ήταν μια νίκη για να πάρουμε ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η νίκη πάνω στην Ελλάδα μας έδωσε έξτρα κίνητρο. Να δουλέψουμε σκληρά, να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή. Μπορούμε να πάμε και στην δεύτερη θέση. Πιστεύω στους συμπαίκτες μου, στο προπονητικό επιτελείο. Πιστεύω στη νίκη».

Επιπλέον, είπε για τη νίκη επί της Ελλάδας: «Σίγουρα το να παίζεις κόντρα στην Ελλάδα σου δίνει έξτρα κίνητρο γιατί σε ένα βαθμό οι Έλληνες υποτιμούν τον Κύπριο ποδοσφαιριστή και πιστεύω ότι δείξαμε ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί κόντρα στην Ελλάδα».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις